B technik s.r.o. OTEVÍRACÍ DOBA:
po-pá 8.00 - 16.00 hod
Brněnská 723, Třebíč / +420 568 820 755

WERA

Představení značek - díl první

WERA

Naši milí zákazníci, obchodní partneři a přátelé.
Protože se naše profesní životy kvůli aktuální situaci trochu pozměnily, možná snad i trochu zpomalily, rádi bychom této situace využili k něčemu užitečnému a chtěli bychom vám zde nabídnout drobné rozptýlení od starostí a nejistot, které určitě zaměstnávají vaše myšlenky.
Připravili jsme si pro vás malý seriál, ve kterém vám s hrdostí budeme postupně představovat firmy vyrábějící stroje a nářadí, které na naší prodejně nabízíme a které máme opravdu rádi.
Není to totiž náhoda, že nabízíme právě tyto značky, je to naše profesionální přesvědčení, že právě ony jsou tím nejlepším, co vám můžeme nabídnout a za čím si s jistotou můžeme stát.
Jsou to firmy, které svoji práci dělají poctivě a vy díky jejich spolehlivosti můžete odvést kus dobře odvedené práce. Díky nim se z vás stávají nadšenci, náležitě hrdí na svoji práci.

Dnes vám představíme značku Wera Tool Rebels, pocházející původem z německého města Wuppertalu, zabývající se již více než 80 let vývojem, výrobou a odbytem utahovacího nářadí. Kvalitní a tradiční značku, která však své výrobky vyrábí u nás, v České republice a to konkrétně ve městě Bystřice nad Pernštejnem. Velkou radost nám udělala i skutečnost, že v roce 2018 začala společnost WERA budovat svoji novou továrnu i u nás, v našem rodném městě Třebíči.
Bereme to jako jasný signál toho, že jsme se ve značce WERA nespletli, když jsme ji před 25 lety začali nabízet našim prvním zákazníkům. Vždyť 95% sortimentu nástrojů WERA pochází z jejich vlastní výroby a to z České republiky. To je pro nás argument, který mluví za vše.
Společnost WERA klade velký důraz na vlastní výzkum a vývoj, mezi jejich patentové úspěchy patří například ergonomická držadla šroubováků, torzní bity s ochranou proti poškození strojů nebo měkké zóny držadel pro zvýšení přenosu krouticího momentu. Opravdová kvalita je u nich na prvním místě, jde však ruku v ruce s designem, který tvoří životní styl celé značky. Není proto náhoda, že jejich výrobky získaly prestižní ocenění za design, jako jsou Germany Brand Awards či Red Dot Design Award.

Na naší prodejně máme ucelenou nabídku ručních šroubováků a široký sortiment šroubovacích bitů.
Samozřejmostí je naše znalost celého sortimentu značky WERA a schopnost poradit a doporučit nejvhodnější nástroj právě pro vaše potřeby.
O kvalitě a spolehlivosti těchto výrobků nás pravidelně přesvědčují vracející se stálí zákazníci, kteří značku WERA považují za svoji srdeční záležitost.

O jejich rozsáhlém sortimentu se můžete přesvědčit na jejich webových stránkách https://www-de.wera.de/cs/ či si je prohlédnout na videích na Youtube kanálu https://www.youtube.com/user/WeraToolsTV