B technik s.r.o. OTEVÍRACÍ DOBA:
po-pá 8.00 - 16.00 hod
Brněnská 723, Třebíč / +420 568 820 755

KNIPEX

Představení značek - díl druhý

KNIPEX

Hezký den milí zákazníci a naši obchodní přátelé,
dnešním příspěvkem bychom rádi pokračovali v našem facebookovém seriálu, ve kterém představujeme naše srdeční značky nářadí, za kterými si pevně stojíme a se kterými se můžete potkat u nás na prodejně.

Po představení značky WERA, vyrábějící šroubováky, vám dnes chceme představit neméně ikonickou značku KNIPEX. Protože pokud toužíte po opravdu kvalitních kleštích, s výrobky KNIPEX je zcela určitě získáte. Žádné nedoléhající čelisti a nekvalitní plastové rukojetě, které stáhnete z těla kleští při prvním použití. Zde vše lícuje, pevně drží, nic se neprotáčí. Jsou to totiž kleště určené na práci, ne na pohození do šuplíku ;-)
Firma KNIPEX svoje výrobky vyrábí výhradně v Německu a již 135 let se soustředí jenom a pouze na výrobu kleští. Možná proto jsou jedni z nejlepších, protože své práci opravdu rozumí a nenechávají se rozptylovat něčím jiným.
Kleště jsou prostě jejich vášní.
Ať už ke své práci či koníčku potřebujete jakékoliv kleště (a že typů kleští je nepřeberně, až oči přechází), tak v katalogu KNIPEX je naleznete. Však se sami přesvědčte, tloušťka jejich katalogu je ideální čtení pro volné chvilky ;-) https://www.knipex.com/…/Downloads/Katalog/CZ/HK_2017_CZ.pdf

Se základním výběrem se můžete seznámit u nás na prodejně, s dalším výběrem vám rádi pomůžeme, protože jsme si jisti, že KNIPEX vyrábí přesně to, co hledáte a u jiných výrobcu nemůžete nalézt.