B technik s.r.o. OTEVÍRACÍ DOBA:
po-pá 8.00 - 16.00 hod
Brněnská 723, Třebíč / +420 568 820 755

Stěhujeme se!

Stěhujeme se!


Stěhujeme se!

Voláme do světa tak nahlas, jak jen umíme. Proč? Protože si přejeme, aby nás naši zákazníci našli i po tom, co opustíme zdi bývalé prodejny B TECHNIK na Viktorinově ulici. Otevíráme pro vás novou prodejnu a to na adrese Brněnská 723 v Třebíči. Pokud tápete, kde to vlastně budeme, stačí, když vám napovíme, že naše nové sídlo leží přímo u kruhového objezdu, jen malý kousek od prodejny Kaufland.

Dovolujeme si vás tímto pozvat na slavnostní otevření 14.9.2018. A bude to velký!

Předvedeme vám čistící a úklidové stroje od značky Nilfisk, lesní a zahradní techniku německé firmy STIHL, zahradní a zemědělskou techniku českého Dakr, profesionální kompresory Schneider, elektrické a akumulátorové nářadí Makita, komunální a zahradní techniku značky Iseki a vysoce kvalitní nářadí Festool a to v plném výkonu, nasazení a naživo.

Budete si jej moci osobně prohlédnout i vyzkoušet a pokud si přineste například vlastní materiál, můžete si jej rovnou na místě zpracovat.

Martin Komárek, reprezentantem České republiky v dřevorubeckém sportu STIHL® TIMBERSPORT® SERIES, který vám předvede ukázku svého mistrovství v závodech s neopakovatelnou atmosférou. A můžeme prozradit, že tento muž se sekerou opravdu stojí za vidění.

Připravili jsme pro vás řadu soutěží, takže si ti, kterým bude přát štěstí, odnesou kromě dobré nálady i hodnotný dárek.

Budeme tu pro vás celý den a tak jsme mysleli i na nějaké to občerstvení. Pivo, řízky, káva i koláče nebudou chybět. A to není všechno! Zvažujete koupi některého stroje, ale stále váháte? Sleva 10% na vše je tu pro vás.*

Přijďte se za námi druhý pátek v září podívat, jste srdečně zváni.


* Sleva 10% je platná pouze 14.9.2018

Sledujte nás na našich Facebookových stránkách, ať vám neuniknou žádné informace: Facebook B TECHNIK s.r.o.